Cateva informatii care iti pot fi utile in alegerea unui produs de pe atshirt.ro

Cum te ajuta faptul ca tricourile sunt din bumbac organic certificat?

Bumbacul organic certificat, spre deosebire de bumbacul clasic, trece printr-un alt proces de recoltare si ulterior de productie. Pe culturile din care urmeaza sa fie recoltat bumbacul de o inalta calitate nu se folosesc substante daunatoare solului si plantelor. 
Apoi, in procesul de prelucrare, fibrele nu sunt tratate cu substante care pot dauna pielii. 
De asemenea, mai conteaza si modul de rasucire si prelucrare a fibrei in sine, care va forma tesatura. Astfel, bumbacul din care sunt facute tricourile atshirt.ro este unul de calitate superioara, facand ca tricourile sa fie fine si placute la atingere.

Cum se intretin produsele de pe atshirt.ro?

Produsele de imbracaminte se spala pe dos la 30-40 grade si, de asemenea, se calca tot pe dos. Se recomanda sa nu fie calcate direct pe print.

Produsele din categoria Fine Art, fie ca sunt printuri sau picturile in original, se recomanda a nu fi pastrate direct in lumina soarelui. Totusi, pentru ca ele sa ramana cat mai multi ani la fel de frumoase, sunt folosite materiale de calitate superioara, precum hartie premium din bumbac 100% cu proprietati de arhivare de pana la 100 ani. 

Se pot personaliza tricourile pentru evenimente private / corporate?

Da, se poate personaliza modelul daca doresti mai multe tricouri, daca ai un eveniment si vreti sa iti surprinzi prietenii sau un eveniment de tip corporate sau ai nevoie de un logo / mesaj / desen cu o semnificatie anume. 

Comanda minima este de 5 tricouri. 
Pentru o astfel de solicitare, ne poti trimite un email sau folosind direct formularul de contact, oferind cat mai multe detalii despre ceea ce ai nevoie.

In ce conditii se poate personaliza modelul de pe tricou?

Modelele pe care le vezi pe tricourile ATshirt au la baza picturile originale realizate de Ancuta Tanase si ne mandrim cu faptul ca nu este o grafica computerizata si nici nu sunt elemente adaugate digital picturii. Practic, te bucuri de frumusetea si originalitatea picturii, pe un tricou cu un print de calitate ce va avea o durata mare de viata.

Daca doresti o alta pictura decat cele existente, aceasta se poate realiza pentru o comanda de minim 5 produse (toate cu aceeasi pictura sau mix pictura noua cu modele existente). Pentru o astfel de solicitare, te rugam sa ne scrii un email sau poti folosi si formularul de contact.

Cum procedez daca nu e buna marimea si vreau sa schimb produsul?

Bineinteles, este foarte important sa consultati tabelele de marimi aflate in pagina fiecarui produs, in fotografii, mai ales ca avem mai multe tipuri de tricouri, fiecare cu dimensiunile sale.

Totusi, daca nu ai nimerit marimea potrivita, produsul se poate inlocui cu un altul. Se accepta o singura data acest schimb. Inainte de asta, verifica sa fie indeplinite conditiile de retur (max 14 zile calendaristice, fara urme de purtare, ambajal original, dupa validarea noastra).

Verifica toate detaliile despre livrare si retur in pagina dedicata, aici: Politica de livrare si retur

Cum procedez daca vreau returnarea banilor?

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, doar daca indeplinesc condiitile pentru retur. Nu se pot returna sau inlocui produsele pe comanda / cu grafica personalizata.

Transferul banilor se face in cont bancar, dupa ce produsul ajunge la noi prin curier rapid si dupa ce validam ca e totul in regula cu el. Termenul de returnare a banilor difera in functie de modalitatea initiala de plata. 

Verifica aici toate detaliile despre livrare, retur si termene de returnare:  Politica de livrare si retur