Livrarea si Politica de Retur. Termene de returnare a banilor

Livrare

Termenul de realizare, in cazul in care produsul ales nu e deja pe stoc, este intre 3- 7 zile lucratoare. Daca este deja pe stoc, atunci se va si expedia in 1-2 zile lucratoare.  Oricum, dupa plasarea comenzii te vom suna si vom stabili impreuna aceste detalii.

Livrarea se va face prin curier rapid, cu predare personala, astfel incat sa ne asiguram ca produsele ajung cu bine la tine. 

Pretul livrarii este 15 lei.

Tariful este valabil pentru primul produs comandat. Pentru mai mult de 2 produse, nu se mai aplica taxa de 15 lei. Pentru anumite localitati unde compania de curierat nu are acoperire si se percepe taxa pentru kilometri suplimentari, este posibil ca tariful pentru livrare sa se modifice si te vom anunta in acest sens.

Cand produsul tau este finalizat/gata de livrare, te vom contacta si vei sti ca pregatim livrarea. Astfel, obligatia ta este de a fi prezent la adresa de livrare indicata pentru a semna pe bonul de livrare prezentat de curier. 

Daca vor exista situatii cand estimam ca termenul de executie poate fi depasit, atunci te vom informa in acest sens.  De exemplu, in urmatoarea situatie: atunci cand combinatia marime-forma a tricouului ales nu este pe stoc la furnizorii nostri – daca nu mai poti astepta, iti dam posibilitatea de a alege alt tip de tricou, alt produs sau iti returnam suma platita, dupa caz.

Politica de retur

Ne dorim sa avem 100% clienti multumiti si speram ca aceasta rubrica de retur sa nu faca deloc subiectul discutiei noastre. 
Ca sa reusim asta, este necesar sa comunicam foarte bine inca de la inceput. 
Astfel, va incurajam sa ne contactati daca aveti dubii inainte de a plasa o noua comanda si, foarte important, sa consultati tabelele de marimi aflate in pagina fiecarui produs, in fotografii.

In cazul produselor cu grafica /pictura personalizata, realizate pe comanda, conform Ordonanței 34/2014, acestea nu se returneaza.

Termenul de returnare a produselor achizitionate online, exceptandu-le pe cele pe comanda, este de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care coletul a fost primit de catre client. 

Daca decidem returnarea produsului, cheltuielile de transport revin in sarcina clientului, iar noi va returnam banii cu indeplinirea urmatoarelor conditii:

–  sa ne anuntati intentia de retur pe info@atshirt.ro, mentionand daca doriti inlocuirea produsului (cu o alta marime, de exemplu) sau returnarea lui, asteptand apoi raspunsul nostru. 

– produsul sa nu prezinte urme de purtare, spalare, pete, machiaj etc, sa fie livrat cu eticheta si in ambalajul original.

sa faceti livrarea lui in maxim 2 zile dupa ce aveti confirmarea noastra.

– livrarea produsului sa fie facuta doar prin curier rapid, in conditii optime, ambalat corespunzator pentru transport, de preferat in ambajal impermeabil si in cutia in care l-ati primit. Nu se accepta returul prin Posta Romana si nici cu plata ramburs; cheltuielile cu transportul pentru retur/schimb revin cumparatorului.

– dupa primirea produsului returnat, daca acesta respecta conditiile, se va da ok-ul pentru inlocuire sau returnarea banilor.

Termene de returnare a banilor

Pentru eventualele retururi de comenzi, pentru care nu s-a optat pentru inlocuirea produsului, veti primi banii aferenti produselor returnate.

Restituirea banilor se face in cont bancar, doar dupa primirea coletului returnat si constatarea respectarii conditiilor de la punctul anterior.

Termenul de returnare a banilor difera in functie de motivul acestei solicitari si de modul in care s-a facut plata comenzii si poate fi de maxim:

– 14 zile lucratoare* (de la data primirii de catre noi a produsului returnat) pentru situatia de retur produse, cand produsele au fost achitate la livrare
– intre 3 – 30 zile calendaristice* (in functie de banca emitenta a cardului) pentru retur produse sau comenzi anulate, daca produsele au fost achitate prin plata cu cardul
– 60 zile calendaristice* pentru situatii de charge back / frauda carduri sau alte situatii similare si care necesita investigatii din parte entitatilor implicate in tranzactie (banci, procesator de plati etc.)

*  termenul se calculeaza de la data primirii de catre noi a produsului returnat.

Daca acest termen trebuie prelungit din motive ce nu tin de atshirt.ro, atunci va vom notifica in acest sens si se va considera agreat noul termen. 

Pentru genul acesta de solicitari va rugam sa ne scrieti pe adresa info@atshirt.ro sau folosind formularul de Contact si va asiguram de tot suportul pentru rezolvarea situatiei.

Aceasta sectiune este completata de informatiile din pagina Termeni si conditii