Bumbacul organic

Bumbacul folosit in productia tricourilor noastre este bumbac organic certificat, de calitate superioara. Acesta se cultiva diferit, fara folosirea de pesticide sau fertilizatori, mentinandu-se astfel si sanatatea solului. De asemenea, nici in procesul de prelucrare a fibrei nu sunt folosite substante toxice.

Cerneluri non-toxice

Nu doar ca tehnica de print este una care ii da tricoului o durata mai mare de viata, ci si cernelurile folosite sunt eco-friendly, certificate OEKO-TEX, fara substante nocive pentru piele si mediul inconjurator.

Certificare GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) urmareste intregul lant de productie, fiind una dintre cele mai stricte certificari pentru textilele din fibre naturale. GOTS atesta ca procesul, de la cultivare pana la produs finit, s-a facut fara substante nocive, cu impact minim asupra mediului, inclusiv cu respectarea standardelor de munca impuse de Organizatia Internationala a Muncii. 

Certificarea Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation isi propune, pe plan international, cresterea standardelor de munca in industria textila, cu un mediul de lucru stabil si salarii corecte. Produsele atshirt.ro detin aceasta certificare, fiind importanta pentru un consum sustenabil.