Site-ul www.atshirt.ro este proprietatea ANCOLETTE DESIGN SRL, entitate inregistrata la Registrul Comertului  sub nr. J23/271/2018, CUI 38741885. Accesul si utilizarea atshirt.ro sunt reglementate de precizarile urmatoare care pot fi actualizate si modificate fara notificare, in functie de reglementarile in domeniu, in legislatie sau de politicile interne ale magazinului online.

Prin accesarea site-ului atshirt.ro, vizitatorii si utilizatorii/cumparatorii accepta termenii si conditiile, realizandu-se un acord implicit de respectare a informatiilor prezentate, sub forma unui contract incheiat la distanta.

1. Dreptul de autor

Continut site
Intregul continut al site-ului www.atshirt.ro si al informarilor de tip newsletter, incluzand, dar fara a se limita la design, structura, texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea ANCOLETTE DESIGN SRL si, dupa caz, a furnizorilor acesteia si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Utilizatorii au posibilitatea de a directiona newsletter-ul catre alte persoane atat timp cat continutul nu este modificat, asumandu-si responsabilitatea pentru informatiile transmise.

Fine art
Achizita de produse din categoria Fine Art – adica tablouri, grafica, printuri si picturi originale – nu presupune si transferul dreptului de autor. Prin cumpararea unui astfel de produs, cumparatorul nu are dreptul de a replica pictura / printul / grafica achizitionata in niciun mediu – online sau fizic. 
Cumparatorul este detinatorul produsului, dar nu si a dreptului de autor, neavand drept de replicare. 

2. Inregistrarea pe atshirt.ro

Pentru efectuarea si finalizarea unei comenzi, este necesara crearea unui cont avand la baza o adresa de e-mail valida. Informatiile solicitate sunt minime, necesare pentru procesarea comenzii (astfel, impreuna, confirmam comanda, verificam detaliile pe care le-ati ales  – mai ales in cazul unui produs personalizat, si ne asiguram ca totul decurge bine, pana la livrarea produselor comandate).

De asemenea, inregistrarea va da posibilitatea sa verificati stadiul unei comenzi si istoricul comenzilor.

3. Produsele oferite

atshirt.ro comercializeaza doar produse noi – tricouri din bumbac organic certificat, cu printuri pe baza picturilor originale realizate de Ancuta Tanase.

De asemenea, in sectiunea Fine Art se pot achizitiona lucrari/tablouri cu aceleasi picturi – fie in forma originala, fie print pe hartie speciala, cu sau fara rama (la alegere).

Este posibil ca, in functie de setarile dispozitivului pe care afisati imaginile produsului (monitor, telefon, tableta etc), sa existe foarte mici diferente de culoare fata de produsul in forma fizica.

4. Pretul si modalitati de plata

Toate preturile afisate sunt exprimate in LEI (RON) si reprezinta pretul final al produsului si nu includ taxele de livrare – acestea vor aparea distinct pe formularul de comanda – cu exceptia situatiei cand livrarea este gratuita sau in timpul unei campanii.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

a) plata cu cardul in momentul plasarii comenzii – plata cu cardul este fara comision; inainte de a incasa banii, va vom contacta oricum pentru confirmarea tuturor detaliilor. Plata se face in mod securizat prin Libra Internet Bank.

b) plata cash ramburs, la livrare 

In momentul confirmarii unei comenzi, pretul ramane fixat si nu se va mai schimba, chiar daca magazinul online decide, la un moment dat, modificarea pretului pentru respectivul produs sau introducerea unei promotii.

In cazul in care, la cererea dumneavoastra, personalizarea unui produs cu anumite elemente presupune costuri suplimentare, acest lucru va fi comunicat inainte de executia produsului si, daca se agreeaza noul pret, se va achita diferenta cel tarziu la livrarea produsului.

Comenzile personalizate se confirma doar cu un avans de 50%.

Preturile afisate pot fi modificate fara o notificare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile deja confirmate.
Daca unele preturi au fost afisate gresit din cauza unor erori tehnice, va vom informa in aceasta privinta si, daca nu doriti continuarea comenzii cu noul pret, va vom returna suma platita ca avans. 

5. Detalii Comanda

Pentru o buna colaborare si pentru a primi produsul dorit,  va rugam sa setati corect toate detaliile (unde sa fie livrat produsul, modalitatea de plata, numar de telefon etc).  Aceste setari se vor salva pentru a le putea utiliza la comenzile viitoare, daca se creeaza cont.
In privinta marimii, va rugam sa o selectati pe cea despre care stiti ca vi se potriveste si sa comparati cu informatiile din tabelele de marimi, prezente la fiecare produs. 

Prin finalizarea comenzii, ne garantati ca ati verificat informatiile si ca toate datele furnizate sunt reale si corecte; in caz contrar ar putea exista consecinte neplacute ale acestor erori (comanda intarziata, transmisa gresit etc).
atshirt.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii comenzii vor fi platite de cumparator.

Prin finalizarea Comenzii, va dati acordul ca un reprezentant atshirt.ro sa va contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea individuala a comenzii si stabilirea detaliilor de personalizare, dupa caz.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda (in urma unei notificari prealabile), fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii: date incomplete sau incorecte ale comenzii, livrari consecutiv esuate, comenzi refuzate/returnate/neridicate – in aceste situatii, cand decidem unilateral anularea comenzii, va vom returna suma platita ca avans, daca a fost cazul.

6.Livrarea

Termenul de realizare, in cazul in care produsul ales nu e deja pe stoc, este intre 3- 7 zile lucratoare. Daca este deja pe stoc, atunci se va si expedia in 1-2 zile lucratoare.  Oricum, dupa plasarea comenzii te vom suna si vom stabili impreuna aceste detalii.

Livrarea se va face prin curier rapid, cu predare personala, astfel incat sa ne asiguram ca produsele ajung cu bine la tine. 

Pretul livrarii este 15 lei.

Tariful este valabil pentru primul produs comandat. Pentru mai mult de 2 produse, nu se mai aplica taxa de 15 lei. Pentru anumite localitati unde compania de curierat nu are acoperire si se percepe taxa pentru kilometri suplimentari, este posibil ca tariful pentru livrare sa se modifice si te vom anunta in acest sens.

Cand produsul tau este finalizat/gata de livrare, te vom contacta si vei sti ca pregatim livrarea. Astfel, obligatia ta este de a fi prezent la adresa de livrare indicata pentru a semna pe bonul de livrare prezentat de curier. 

Daca vor exista situatii cand estimam ca termenul de executie poate fi depasit, atunci te vom informa in acest sens.  De exemplu, in urmatoarea situatie: atunci cand combinatia marime-forma a tricouului ales nu este pe stoc la furnizorii nostri – daca nu mai poti astepta, iti dam posibilitatea de a alege alt tip de tricou, alt produs sau iti returnam suma platita, dupa caz.

7. Politica de retur

Ne dorim sa avem 100% clienti multumiti si speram ca aceasta rubrica de retur sa nu faca deloc subiectul discutiei noastre. 
Ca sa reusim asta, este necesar sa comunicam foarte bine inca de la inceput. 
Astfel, va incurajam sa ne contactati daca aveti dubii inainte de a plasa o noua comanda si, foarte important, sa consultati tabelele de marimi aflate in pagina fiecarui produs, in fotografii.

In cazul produselor cu grafica /pictura personalizata, realizate pe comanda, conform Ordonanței 34/2014, acestea nu se returneaza.

Termenul de returnare a produselor achizitionate online, exceptandu-le pe cele pe comanda, este de 14 zile calendaristice, incepand cu ziua in care coletul a fost primit de catre client. 

Daca decidem returnarea produsului, cheltuielile de transport revin in sarcina clientului, iar noi va returnam banii cu indeplinirea urmatoarelor conditii:

–  sa ne anuntati intentia de retur pe info@atshirt.ro, mentionand daca doriti inlocuirea produsului (cu o alta marime, de exemplu) sau returnarea lui, asteptand apoi raspunsul nostru. 

– produsul sa nu prezinte urme de purtare, spalare, pete, machiaj etc, sa fie livrat cu eticheta si in ambalajul original.

sa faceti livrarea lui in maxim 2 zile dupa ce aveti confirmarea noastra.

– livrarea produsului sa fie facuta doar prin curier rapid, in conditii optime, ambalat corespunzator pentru transport, de preferat in ambajal impermeabil si in cutia in care l-ati primit. Nu se accepta returul prin Posta Romana si nici cu plata ramburs; cheltuielile cu transportul pentru retur/schimb revin cumparatorului.

– dupa primirea produsului returnat, daca acesta respecta conditiile, se va da ok-ul pentru inlocuire sau returnarea banilor.

8. Termene de returnare a banilor

Pentru eventualele retururi de comenzi, pentru care nu s-a optat pentru inlocuirea produsului, veti primi banii aferenti produselor returnate.

Restituirea banilor se face in cont bancar, doar dupa primirea coletului returnat si constatarea respectarii conditiilor de la punctul anterior.

Termenul de returnare a banilor difera in functie de motivul acestei solicitari si de modul in care s-a facut plata comenzii si poate fi de maxim:

– 14 zile lucratoare* (de la data primirii de catre noi a produsului returnat) pentru situatia de retur produse, cand produsele au fost achitate la livrare
– intre 3 – 30 zile calendaristice* (in functie de banca emitenta a cardului) pentru retur produse sau comenzi anulate, daca produsele au fost achitate prin plata cu cardul
– 60 zile calendaristice* pentru situatii de charge back / frauda carduri sau alte situatii similare si care necesita investigatii din parte entitatilor implicate in tranzactie (banci, procesator de plati etc.)

*  termenul se calculeaza de la data primirii de catre noi a produsului returnat.

Daca acest termen trebuie prelungit din motive ce nu tin de atshirt.ro, atunci va vom notifica in acest sens si se va considera agreat noul termen. 

Pentru genul acesta de solicitari va rugam sa ne scrieti pe adresa info@atshirt.ro sau folosind formularul de Contact si va asiguram de tot suportul pentru rezolvarea situatiei.

Aceasta sectiune este completata de informatiile din pagina Termeni si conditii

9. Situatia de modificare produs sau renuntare la comanda

In cazul produselor achizitionate din stoc, se poate modifica / renunta la comanda oricand – de preferat ar fi inainte sa apucam sa expediem coletul. 

Nu se poate renunta la comanda in cazul in care activitatea noastra este influentata de prevederi legislative ori daca este intrerupta sau oprita ca urmare a oricaror prevederi legislative aparute inainte sau dupa plasarea comenzii ori daca aceste masuri determina un decalaj al termenului stabilit pentru realizarea si livrarea produselor.  Daca produsele nu au intrat in lucru si nici nu vor mai putea fi lucrate, atunci avansul se poate returna. Daca produsele au intrat deja in lucru, atunci, in astfel de situatii, avansul nu se poate returna si se va astepta finalizarea comenzii, in functie de prevederile legislative. 

10. Newsletter-ul atshirt.ro

Newsletterul (primirea unor informari din partea atshirt.ro) se transmite catre utilizatorii care se inscriu la newsletter sau care au cont creat si opteaza pentru abonarea la newsletter sau cei care participa la diverse evenimente /concursuri/campanii pe Facebook si aleg sa ne transmita adresa de email, dandu-si acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, mesajele primite nu sunt nesolicitate și respectă Legea Comerțului Electronic, dezabonarea fiind posibilă oricând din subsolul mailurilor primite sau scriindu-ne un email pe info@atshirt.ro

12. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele transmise de catre dumneavoastra prin intermediul formularelor de pe www.atshirt.ro, telefonic, la evenimente sau cu prilejul diverselor campanii si concursuri, sunt confidentiale si ne obligam sa prelucram in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele pe care ni le furnizati. In cazul unei comenzi, refuzul furnizarii acestor date inseamna ca nu va putem prelua si procesa comanda.

Completarea formularelor de pe acest site (ex: crearea contului), transmiterea de buna voie a adresei de email sau a altor date la evenimente sau in cadrul unor campanii si concursuri presupun acceptul dumneavoastra ca aceste date sa fie incluse in baza de date a atshirt.ro pentru utilizarea si prelucrarea lor pentru desfasurarea activitatii propriu-zise si in relatia cu o serie de furnizori precum cei de servicii de curierat sau contabilitate.

Singurele date care va vor fi solicitate in cazul unei comenzi sunt: nume, telefon, adresa de email si adresa de livrare si facturare. Ele sunt folosite pentru a va putea contacta, pentru a se putea livra comanda si pentru a intocmi documentele contabile. 

atshirt.ro nu stocheaza date legate de contul sau cardul dumneavoastra bancar si nu va vom solicita informatii precum conturi bancare, parole personale etc. Daca veti primi astfel de solicitari care, aparent sunt din partea noastra, va rugam sa ne contactati urgent.

Daca nu mai doriti sa pastram datele pe care ni le-ati furnizat, ne puteti scrie pe info@atshirt.ro.

12. Aspecte finale

Suntem aici pentru a va face viata, ziua mai frumoasa prin produsele pe care le lucram pentru voi. Pentru orice sugestie sau observatie pe care doriti sa ne-o transmiteti, va invitam sa ne scrieti pe adresa info@atshirt.ro 

Site-ul www.atshirt.ro este gazduit de server-ele unui tert, iar Ancolette Design SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute in site/in functionalitatea acestuia.

Va multumim pentru ca ne vizitati, pentru ca purtati tricourile noastre si o faceti in mod responsabil fata de arta si mediu.

Cu drag,

Ancuta Tanase – artist atshirt.ro